Lees hier de reviews van gasten.

Gastenboek

Hilde en Martin Schippers- van der Ploeg
24-09-23 18:22:46
Half september hebben wij een familiedag georganiseerd voor onze familie die vanuit heel het land naar Lelystad zijn gekomen. Het was een erg geslaagde dag vooral ook omdat we alles op 1 locatie konden doen! Eind van de ochtend onze familie ontvangen. Alle ruimte en spullen om zelf een lunch klaar te maken en aan het eind van de dag via een cateraar het avondeten laten komen.

Mooie en gezellig locatie, veel mogelijkheden om het zelf naar wens verder in te vullen en een leuk programma te organiseren. Vooraf duidelijk contact en afspraken gemaakt over kosten en schoonmaak en dergelijke: top!
Govert Veltkamp
16-07-23 11:42:52
Op 8 juli hebben wij het school gala voor onze dochter georganiseerd op deze prachtige droom locatie. Paradiso droom locatie was alles waar we naar zochten. Genoeg ruimte binnen en buiten en daarom dus ook geschikt voor mooie en minder mooi weer. Er is meer dan genoeg ruimte in de (echt koude) koelkasten. We hebben ons eigen eten en drinken meegenomen en er zijn genoeg tafels om het buffet te presenteren. De kinderen hebben een geweldige avond gehad. Start op het terras, binnen eten en drinken gehaald, daarna naar het strandterras verhuisd (zelfs het klasgenootje in de elektrische rolstoel) en daar hebben de kinderen heerlijk gezwommen. Later op de avond hebben we genoten van karaoke en silent disco.
Ik krijg de hele week bedankjes en foto’s opgestuurd. Iedereen heeft een onvergetelijk feest gehad!

Het contact over de verhuur ging heel soepel en vriendelijk en alles verliep zoals afgesproken. Op deze manier wordt het makkelijk gemaakt om een geslaagd feest te organiseren.
Jan en Sandra de Jonge - Sassen
13-07-23 15:50:57
Op 12 juli hebben wij ons 15-jarig samenzijn gevierd bij Paradiso Droomlocatie. We hebben een ontzettend leuke dag gehad. De locatie beschikte over alles wat wij nodig hadden, er was veel koelruimte voor de drankjes en hapjes. We begonnen het feest op een heerlijke plek op het terras op het strand en eindigde onder de mooie ruime overkapping en gezellige binnenruimte met bar. De verhuurder dacht met onze wensen mee. We raden deze mooie locatie aan voor iedereen die een feest wil geven.
Een groot voordeel is dat Toms Beach en Surf op ditzelfde strand gevestigd is, wij hebben door hen het eten laten bezorgen en hebben gebruikt gemaakt van de midgetgolf en watersporten.
Fijn dat Lelystad beschikt over deze mooie bedrijven.
Barry en Danielle Belderink
11-07-23 16:10:08
Wij hebben 7-7-23 onze bruiloft mogen vieren bij jullie.
Wij zijn zeer tevreden hoe alles was geregeld en een goede communicatie.
Onze gasten hebben genoten en wisten niet van deze lokatie af en zijn ook zeer geïnteresseerd voor als hun een lokatie gaan huren.

Deze lokatie is echt een kers op de taart geweest voor onze grote dag.
 
E-mailen
Bellen
Map
Info